Andy nem indul Montreálban, összefoglaló az elmúlt pár hétről

Általános

Jelenlegi legfontosabb információ, hogy Andy rehabilitációja folytatódik, így nincs még abban az állapotban, hogy elinduljon a holnap kezdődő, soron következő ATP 1000-es versenyen, Montreálban. Ezzel egyébként nagy valószínűséggel elveszíti a világelsőséget, amit pontosan 9 hónapja, 2016. november 7-én szerzett meg. Óriási dolognak tartom, hogy ilyen hosszú időn keresztül vezetni tudja/tudta a világranglistát. A sorsa jelenleg Rafael Nadaltól függ, ugyanis a közeljövőben csak ő előzheti meg, először erre éppen Montreálban lesz lehetősége, ha bejut az elődöntőbe. További hír, hogy véget ért Djokovics és Wawrinka szezonja is, így ők már nem tartoznak az üldözők közé. Roger Federer jöhet még szóba, de szerény véleményem szerint Andy Rafának “adja majd át a stafétabotot”. 🙂

Andy két és fél éve árulta Miami-ban található luxus lakását, amit nemrégen eladott, ez is azt valószínűsíti, hogy lassan két gyermekes családapaként több időt kíván majd Kimmel és a gyerekekkel tölteni és az edzéseit is inkább otthonához közel tartja.

Cikk erről itt: 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4749706/Andy-Murray-finally-sells-2-4million-luxury-Miami-flat.html

Az elmúlt hetekben Skóciában is járt, ahol a hoteljében köszöntött egy idős nénit a 99. születésnapján. 🙂 

Az elmúlt napok szép emlékeket is hoztak Andy számára, ezekről meg is emlékezett facebook oldalán. Egyrészt most volt 5 éve, hogy első olimpiai aranyérmét nyerte Londonban, továbbá 1 éve annak, hogy ő volt a brit csapat zászlóvívője Rióban. És a napokban majd a második olimpiai aranyról is megemlékezhet. 

Jómagam ismételten csináltam egy élő bejelentkezést, elsősorban Judy Murray könyvéből meséltem, a videó túl van a 700 megtekintésen, amit mindenkinek nagyon köszönök. Itt nézheti meg, aki szeretné: 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F258616707528286%2Fvideos%2F1567539293302681%2F&show_text=0&width=560

Ebben a videóban meséltem egy kvízről, azt pedig ebben a cikkben találjátok:

http://www.bbc.com/sport/olympics/17728858

Fotók Andyről az elmúlt hetekből, illetve visszatekintés a két olimpiai jubileumra:

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s